Карта
Бележник ()
Оферта № 347423
16.08.22 г., 20:59 ч. 3197

Магазин, кв. Овча купел, град София, 107 кв. м,
€ 510
(

€ 4.8 на кв. м

)

Карта

Локация:  недалеч от бул. Монтевидео и парк Овча купел.

Отстояния: главен булевард - 500 м, парк - 330 м

Площ:  107 кв. м (застр. площ + ид. части)

Застроена площ:  97 кв. м

Етаж: партер (партер)

Брой етажи: 7

Вид строителство: тухла

Година на строителство: 2019

Изложение: юг

Дограма: PVC

Отопление: климатик

Давам под наем многофункционален бизнес имот (статут на магазин) на ул. Камелия, недалеч от едноименния парк и бул. Монтевидео. Магазинът е ъглов, с лице 15 м към две улици. Имотът е много подходящ за магазин, офис с шоурум, търговско представителство, център за обучение, школа, лаборатория, куриерска служба, апрека и др.

Състои се от еднопространствено партерно помещение (50 кв. м), стълба към сутеренното ниво (47 кв. м) и санитарен възел. Има възможност за обособяване на складови или работни помещения.

Височината на таваните и на партерното ниво е 3.20 метра. Всички витрини и прозорци са обезопасени, в обекта има окабеляване за СОТ. Отоплението е на газ с котле или климатици. Магазинът може да бъде довършен според желанието и изискванията на наемателя.

Възможност за закупуване на паркомясто в сутерена на сградата, с директна връзка към сутеренната част на имота. Около сградата се спира и паркира спокойно.

Прочети още

________________________________________________________________________________________________

Към потенциалните наемодатели!
Ако отдавате под наем подобен имот
или обмисляте да го направите в близко бъдеще, моля свържете се с мен. Имам клиенти със сходен и дори по-висок бюджет, които търсят имот под наем в този район.
Ако се колебаете за размера на наема, мога да дам ориентировъчна цена по телефон или имейл и по-точна цена при оглед на място.

Огледът и консултацията са безплатни.

Можете също така, да подадете безплатна Частна обява за отдаване под наем на Вашия имот в mirela.bg, без брокер и комисиона.

Ето какво е важно да знаете, ако искате да наемете този имот с МИРЕЛА

1. МИРЕЛА работи според изискванията на БДС EN 15733 относно предоставяне на услуги от брокери на недвижими имоти.

2. В обявената наемна цена на имота не е включено комисионното възнаграждение на МИРЕЛА .

3. За организиране на оглед на имота трябва да направите заявка за оглед към МИРЕЛА.

4. Вие дължите комисионно възнаграждение, само ако наемете този имот с посредничеството на МИРЕЛА - не дължите нищо предварително.

5. Обичайното ни комисионно възнаграждение е 50% (без ДДС) от месечния наем, без ДДС. За имоти с наемна цена до €350 комисионата е по договаряне.

6. Вие имате право на допълнителни отстъпки от това възнаграждение, при условията на сключения договор за посредничество с МИРЕЛА.

7. Възнаграждението се заплаща след сключването на договора за наем. Плащането може да бъде извършено в брой или по банкова сметка на МИРEЛА.

8. Можете да предоставите гаранция за намеренията си да наемете този имот и да поставите условията, при които ще осъществите сделка. Ако не договорим същите условия, ние ще Ви върнем гаранцията.

9. Преговорите по сделката се осъществяват, чрез посредничеството на МИРЕЛА. Документалното оформяне на сделката се извършва от МИРЕЛА, освен ако Вие не изразите желание да ползвате свои юристи.

10. Ако след сключен с нашето посредничеството Договор за наем, по вина на наемодателя този договор бъде развален ние се задължаваме да Ви предложим друг подходящ имот, без Вие да дължите възнаграждение за следващата осъществена сделка. Това условие важи за сключени договори за наем със срок над 1 г. при прекратяването им до третия месец.

11. За да избегнем недоразумения, ще бъдете уведомяван/а по e-mail и чрез SMS за всички етапи от сделката.

12. Имате гарантирана възможност да споделите Вашите впечатления от обслужването и да отправите критики и препоръки, директно до ръководството на МИРЕЛА.

13. Тук можете да видите практическите съвети на НАП при наемане, покупка и продажба на недвижими имоти.

Ние работим открито, отговорно, при ясни правила, за да Ви предложим прецизно обслужване.

Всички Ваши въпроси можете да отправите към АГЕНТА, който отговаря за предлагането на този имот.

Ще се радваме да бъдете наш клиент!

Известявай за цената
При промяна в цената на имота ще получите съобщение на посочен от Вас email:
Предлагам друга цена
Главен агент недвижими имоти
Тел.: 0883941434
Попитайте ме за този имот: 
Локация
* Отбелязаното местоположение може да не е съвсем точно.