Юлия Генчева

Гл. директор по продажам, Офис Юг Пропърти (франчайз)

5.0
17 отзывы
Телефон: +359883940014
Адрес:
Профессиональные качества:
  • Партнер франчайзи
  • Риэлтор ТОП 10
  • Обладающий большое колличество рекомендации от клиентов
  • Специалист по продажам
  • Специализированный по продаже курортной недвижимости
  • Консультант по жилищному кредитованию
  • Владеет английским и руским языками

Просмотреть все предложения риэлтора Юлия Генчева: Продажа Аренда Покупка Арендовать

Местоположение офиса

Контактная форма

Пиндюк Анатолий Иванович, Россия, г. Новосибирск
08.09.2023
Профессиональная работа, очень четкая обратная связь о происходящей ситуации в период совершения продажи недвижимости. Доверять можно на 100%. Огромное спасибо вам!
Елена Поршнева, Москва, Россия
08.09.2023
Продали офис благодаря сотрудничеству с агентством Мирела (Юг Проперти) в Бургасе. Все было отлично, все документы готовили быстро. Рекомендую для работы, проблем с ними не было.
Огнян Петров, Монтана
01.03.2023
Нашият агент - Юлия Генчева беше много услужлива, дружелюбна, готова да отговори на всичките ни въпроси.
МАРИЙКА ПАВЛОВА СТОЯНОВА, Бургас
07.02.2023
Изключително съм благодарна и доволна от брокерката, с която работих, Юлия Генчева от МИРЕЛА - Офис Бургас. Според мен тя е изключителен професионалист, който с невероятно спокойствие и любезно отношение, ми разясняваше всяка една стъпка, през която ще премине продажбата на имота ми, като по този начин спечели доверието ми, а с течение на времето само го затвърди. Индивидуалният й подход към мен, ми създаде усещането, че отношенията ни са повече от брокер-клиент, а са по-скоро приятелски. Бързата й и адекватна реакция, във всеки един критичен момент, ми спестиха много време и средства. Благодарение на Юлия, сделката мина изключително бързо, при страхотни за мен условия, които тя беше договорила, за което мога само най-сърдечно да я поздравя. Още веднъж, огромно благодаря и ще ви препоръчам и по-конкретно Юлия Генчева от МИРЕЛА - Офис Бургас на всеки един мой близък и познат, който има желание да купи или продаде имот...
Жейна Жекова, София
03.02.2023
Юлия е чудесен професионалист, внимателна с търпение и отношение към детайла. Точна и коректна в организацията. Бях спокойна през цялото време, че сделката ще бъде изработена с грижа. Благодаря!
Румяна Юрукова-Кръстева, София
14.11.2022
Преминахме с лекота, сигурност и спокойствие през процеса по избор и придобиване на недвижим имот с подкрепата и съдействието на Юлия Генчева, директор продажби в офис гр. Бургас. С характерният си стил, отзивчивост, любезно и коректно общуване, точно и прецизно представяне на необходимите документи, Юлия буди доверие и увереност в клиентите си. За мен и съпруга ми беше удоволствие и радост да общуваме и работим с Юлия Генчева и сме благодарни за съдействието и подкрепата, които получихме от нея!
Milan Dvorak, Ceske Budejovice, Czech Republic
09.11.2022
I greatly appreciate the professional and friendly solution of the property purchase of Yulia Genchev and Petya Zafirov. I have a good feeling about the whole event. Regards.
Алексндр Сапожник, Созопол
12.09.2022
Огромно благодаря на брокера Юлия Генчева, за високото качество и професионализъм, за организацията и пълната подготовка на всички документи. Сделките ни преминаха бързо, в приятелска обстановка. Силно препоръчвам фирма Мирела, и особено брокер Юлия Генчева.
Виктор Найденов, София
19.06.2022
Отличен професионалист познаващ българското законодателство, строителните разпоредби и ЗУТ. Любезен и отзивчив, съобразявайки се с времето на клиента винаги готов да помогне със всичко необходимо за перфектното изпълнение на сделката
Иван Комитски, София
30.05.2022
Прекрасно обслужване, учтиво и интелигентно отношение, съчетано с висока компетентност, отлична консултация относно целия процес и подготовката на документите по сделката. Всичко мина гладко, като от самото начало създаде доверие, че нещата ще се случат качествено и в срок. Горещо препоръчвам Вяра Щерева и Юлия Генчева на всеки, решил да направи следващата стъпка в живота си :)
Георги Пенев, София
18.05.2022
Много професионална работа!
Ивалина Михайлова Георгиева, София
17.05.2022
Юлия Генчева и Петя Зафирова от Бургас са истински професионалисти, бързи, точни във всяко отношение, любезни и отговорни в това, което правят. Радвам се че ги срещнах и се надявам на бъдещи ползотворни взаимоотношения.
Мирослав Томов, София
24.01.2022
Уникален професионалист от А до Я и прекрасен Човек! Възхитен съм от начина на работа с клиенти.
Иван Генинпанев, Ихтиман
24.01.2022
Страхотен човек и професионалист.
Юлияна Филипова, Бургас
24.01.2022
От години работим с Мирела и в частност с Юлия Генчева - за нас тя е БРОКЕРА , препоръчваме !
Иван Иванов, Варна
14.12.2021
С голяма благодарност, към госпожа Генчева, за успешния завършек на една необикновена и трудна сделка. Висш професионализъм от началото до края. Госпожа Генчева се оказва и отличен психолог познава начина на мислене на продавача и купувача, и това води до успешното сключване на сделката с удовлетвореност и за двете страни. БЛАГОДАРНОСТ за всичко. Препоръчвам на всички, които ползваха услугите на МИРЕЛА / ЮГ ПРОПЪРТИ ЕООД
Мариела Сотирова, Бургас
02.09.2021
Юлия Генчева е огромен професионалист и прекрасен човек! Искрени благодарности!