Вяра Щерева

Администратор, Офис Юг Пропърти (франчайз)

4.9
4 отзывы
Телефон: +359883940069
Адрес:
Профессиональные качества:
  • Партнер франчайзи
  • Обслуживает сделках с арендой
  • Владеет английским языком

Просмотреть все предложения риэлтора Вяра Щерева: Продажа Аренда Покупка

Местоположение офиса

Контактная форма

Marian marian, slowakei
31.07.2023
Интересувам се от закупуване на апартамент в Бургас или на 20 км от града. Имам нужда от 2 стаи, кухня и баня с тоалетна. апартаментът трябва да е след ремонт или нов. Благодаря за всички предложения. Изпратете отговора по имейл. Говоря немски и словашки
Иван Комитски, София
30.05.2022
Прекрасно обслужване, учтиво и интелигентно отношение, съчетано с висока компетентност, отлична консултация относно целия процес и подготовката на документите по сделката. Всичко мина гладко, като от самото начало създаде доверие, че нещата ще се случат качествено и в срок. Горещо препоръчвам Вяра Щерева и Юлия Генчева на всеки, решил да направи следващата стъпка в живота си :)
Йорданка Динева, с. Просеник, общ. Руен
23.11.2021
Веднага след като видях обявата за имота и звъннах в агенция Мирела, насреща се отзова Вяра Щерева с която си уговорих среща. Оказа се младо симпатично момиче, много любезно и отзивчиво. Въпреки младостта си прояви професионализъм и компетентност по въпросите които ме вълнуваха. Бях доста скептична и притеснена даже се страхувах да поема риск да инвестирам в този строеж но след разговора и срещата с нея вече съм спокойна и сигурна за своята инвестиция. Препоръчвам я най - отговорно на желаещите да си закупят жилище.
Jan Filips, Burgas
30.09.2021
Vyara is a great real estate agent. We had a pleasant experience searching for property.