Нина Герганова

Менеджер по продажам, Офис София Запад

5.0
28 отзывы
Телефон: +359883940021
Адрес: Болгария, г. София, 1463, бул. "Патриарх Евтимий", № 96
Профессиональные качества:
  • Обладающий Сертификата III-ей степени профессиональной квалификации
  • Риэлтором с наибольшим количеством продаж в 2022 г.
  • Самый успешный реэлтор для 2022 г.
  • Риэлтор ТОП 10
  • Свыше 10 лет опытом в сфере недвижимости
  • Выигравший приз самый успешный риэлтор МИРЕЛА
  • Специалист по продажам

Нина Герганова - менеджер по продажам в Офисе София Запад агентства недвижимости МИРЕЛА в г. София.

Родилась в с. Гиген. В 1983 г. заканчивает среднее специальное образование в Строительном техникуме "Кольо Фичето" в г. София по специальности "Архитектура, строительство и геодезия".
В 1992 году проходит последипломную квалификацию в Софийском техническом университете - "Бизнес, трансфер и внедрение".
Имеет опыт в сфере строительства. Работает в сфере недвижимости 1994 года.
До 2000 г. Нина накопила большой опыт и знания, осуществляла посредничество при большом количестве сделок в основном с жилой недвижимостью, что дало ей возможность расширить свою деятельность и после 2000 г. начать работу по сделкам купли-продажи земельных участков и домов.

Начала работу в МИРЕЛА в августе 2007 года. Организовывает сделки купли-продажи жилой и торговой недвижимости в основном на территории Софии.

Нина Герганова всегда готова предоставить клиентам ценный совет и помочь в правильном выборе.

Просмотреть все предложения риэлтора Нина Герганова: Продажа Аренда Покупка Арендовать

Местоположение офиса

Контактная форма

Яна Стоичкова, София
15.05.2023
Нина Гергинова е изключителен професионалист и човек! Впечатлена съм от работата си с нея и горещо бих я препоръчала на всеки, който му предстои сделка с недвижим имот!
Х. Христов, София
18.11.2022
Това беше сложна сделка в която участваха много страни. Агента Нина Герганова прояви търпение, дипломатичност и компетентност за да събере и издаде всички документи. Ние сме работили с Нина преди и се надяваме да работим с нея и за в бъдеще.
Минко Расташки, Тпроян
13.04.2022
Нина Герганова е човек на който може да се разчита и да и се вярва във всяко едно отношение! Благодаря за отношението !
Ханка Спартакова Златева, София
03.03.2022
Избрах имот от сайта на фирма "Мирела" защото фирмата е утвърдено име в бранша и много харесах снимките, които даваха пълна представа за имота. След това посетих офиса на фирмата, където брокерката Нина Герганова и пълномощник Красимира Димитрова ми дадоха подробна и ясна информация за имота и всичко около покупката. След разговора с тях съмненията, които всеки човек изпитва при такава инвестиция, изчезнаха и днес вече се радвам на имота. Ако трябва да опиша с две думи впечатлението си - срещнах и професионално и човешко отношение.
Николай Филипов, София
02.11.2021
Изключително съм доволен от професионалното отношение и много доброто познава на пазара от страна на Мирела. Към това мога да добавя и доброто лично отношение към клиентите. Обърнах се към Мирела заради добрия имидж и очакванията ми бяха напълно потвърдени. Доволен съм от резултата и от срока за който беше постигнат. Бих препоръчал Мирела като много професионален партньор на пазара за недвижими имоти.
Димана Бергова, София
03.09.2021
Много съм доволна от работата на Нина Герганова. Бих работила пак с нея при нужда.
Силва Янева, София
28.05.2021
Нина Герганова е изключително вещ и опитен агент, извърши всичко необходимо за продажбата на нашия имот по най-добрия начин. Слушаше внимателно и се съобразаваше с нуждите ни и с обстоятелствата. Без колебание бихме работили с нея ако пак имаме нужда от агент по недвижими имоти. Препоръчваме я на всеки който иска сделката му за недвижим имот да бъде извършена по най високите стандарти.
Биляна Димитрова, София
29.04.2021
Благодаря за страхотното отношение, коректност и точност на Нина Герганова! Много съм доволна от съвместната ни работа, компетентно и изчерпателно отговори на всичките възникнали въпроси. Много добра организация на целия процес по покупката на имота! За мен беше голямо удоволствие да работя с нея и с МИРЕЛА!
Надежда Нецова, София
06.01.2021
Невероятен професионалист и прекрасен човек.
Надежда Ахмед, София
06.01.2021
Невероятен професионалист и прекрасен човек.
Борис Ваклинов, София
14.09.2020
Нина Герганова беше моят агент по сделка с недвижим имот. Изключително всеотдаен и обичащ работата си специалист. Нейният висок професионализъм, организираност, взискателност и прецизност до най-малките детайли се проявяваше във всеки етап от провеждане на сделката. Получавах постоянна финансова яснота по отношение на всеки разход. Това ми даде спокойствие при този иначе напрегнат процес. Имах всички основания за пълно доверие, което ме освободи от всякакво напрежение при окончателното реализиране на сделката. Невероятно сърдечна, Нина Герганова помагаше със съвети и действия, които дори не влизаха в нейните задължения. Аз живея в чужбина и подобен служител би бил гордост за всяка компания за недвижими имоти по света. Красимира Димитрова, мениджър на офиса участваше в някои етапи от сделката. С удоволствие бих споделил чудесните впечатления от нейната работа. Също така всеотдаен, внимателен, принадлежащ на професията си специалист. Ако някой сподели за сделки с имоти, категорично ще бъде насочен към “Мирела” от мен. Благодаря “Мирела”!
Вержиния Миткова Ваклинова, София
12.09.2020
Бях обслужвана от Нина Герганова, агент в Мирела ЕООД. За мен беше удоволствие да срещна Нина и поверя сделката с моя недвижим имот. Впечатлена съм от нейните изключителни качества: висок професионализъм, гъвкавост и бързина в разрешаването на възникнали въпроси, широки познания и компетентност по всички въпроси отнасящи се до сделка с недвижим имот. Като човек е отзивчива, любезна, лоялна и се отнася с уважение и разбиране към клиента. Резултатът от нейната работа е гаранция за успех, напредък и положително развитие на Мирела ЕООД. Горещо я препоръчвам на всеки интересуващ се от сделка с недвижим имот. Благодаря.
Надежда Ахмед, София
01.09.2020
Невероятен професионалист и прекрасен човек.
Ангел Радев, Пловдив
21.05.2020
Много добро обслужване от Нина Герганова.
Мария Начева-Иванова, София
21.05.2020
Благодаря на Нина Герганова за професионалното отношение, съдействието и любезната и приятна комуникация. При необходимост отново бих я потърсила и работила с нея.
Стефка Иванова, София
06.11.2019
Нина Герганова бе моят агент от "Мирела". Факт е, че с нейна помощ и съвет клиентът получава една реална представа за имота, предмет на бъдещата сделка. Нещо повече, с нейния висок професионализъм и обективност, тя ще оправде доверието и очакванията Ви за успешното финализиране на сделката, независимо от коя страна е Вашето участие в нея - купувач или продавач. Аз й желая да е здрава и да продължава да работи със същата енергия и стил в избраната от нея професия. Сигурна съм, че с това допринася и за добрия имидж на "Мирела". На всички служители на компанията пожелавам здраве и много успехи!
Илко, София
20.09.2019
Невероятен професионалист и прекрасен човек.
Димитър Петров, София
16.08.2019
Впечатленията ми от г-жа Нина Герганова са отлични !
Красимир Янузов, София
06.03.2019
Нина Герганова е най-добрия брокер, когото познавам!
Румяна Христова, гр. София
05.04.2018
Благодарствено писмо от г-жа Пенка Стоянова Колева - Бюрдорф08.08.2018 г.–––––––––––––––––В лицето на г-жа Нина Герганова срещнах изключително компетентен и отзивчив брокер. По време на съвместната ни работа, тя ни насочваше и подкрепяше в изготвяне на необходимата документация, което определено ни спести излишни усилия. Водеше ни по всяка стъпка до успешно реализиране на сделката. По всяко време беше на разположение за разяснения и препоръки, включително и за финални уточнения и съгласуване преди подписване на договор, както и подготовка на документи по време на официален празник. Направи ми впечатление гъвкавостта, с която г-жа Герганова се справи със специфичен казус в нашата сделка, както и бързите действия за подсигуряване на нужните условия за реализиране в срок.Не на последно място по важност, бих искала да отбележа отличното цялостно обслужване от екипа на МИРЕЛА и да изразя благодарността си към г-жа Светослава Светославова за подкрепата по отношение на юридическата страна на сделката.Радвам се, че работихме заедно и желая бъдещи успехи и още много доволни клиенти!Без колебание бих препоръчала работа с агенция МИРЕЛА и брокер Нина Герганова.
Машенка Борисова Димитрова, гр. София
06.09.2017
Любезна и отзивчива. Готова е да отдели време за подробно разясняване на всички възникнали въпроси. Действа изключително в полза на интересите на клиента. Впечатленията ми са отлични.
Иглика Мишева, гр. София
05.06.2017
Само най-големи суперлативи мога да кажа за Нина Герганова. Бърз ум и златна уста! А как отстоява правата на клиентите, нямам думи! Ако не беше тя нямаше да има сделка. Поздравявам Ви за това, че сте я оценили и надявам се да направите всичко, за да я задържите в екипа си.
Стела Димитрова, гр. София
28.02.2017
Много сме доволни от работата на Нина Герганова. Даде ни подробни напътствия, ръководи сделката през цялото време, оказа голямо съдействие при договарянето на ипотечен кредит и беше на линия при всеки възникнал въпрос. Получихме чудесно отношение, препоръчвам!
Диана Китева, гр. София
30.10.2016
Удоволствие е да се работи с професионалист като Нина Герганова.
Елена Пананова, гр. София
05.10.2016
Благодарение на агенция Мирела намерихме идеалния за нас имот и благодарение на усилията, положени от Нина Герганова, ще успеем да го получим! Нина Герганова се справи блестящо! Много позитивен човек, страхотен професионалист, беше отзивчива и любезна през цялото време, макар че я ангажирахме по време на празнични почивни дни!Голямо благодаря за нея и за екипа на агенция Мирела!
Диана Димитрова", гр. София
17.09.2016
Благодаря на Нина Герганова за ефективното обслужване и високия професионализъм. Винаги навреме и с точната информация!С уважение,
Диана Китева, гр. София
28.04.2016
Впечатленията ми от г-жа Нина Герганова са отлични. Тя безспорно е брокер с опит, което е от значение за качеството на услугата, но също и човек с отношение към клиента, а това се среща по-рядко и е предпоставка за изграждането на уникална форма на доверие. За мен беше удоволствие да работя с нея и управителя на клона г-н Бисер Мишкин и им желая бъдещи успехи. Вече съм ползвала услугите им повече от веднъж и бих се обърнала към тях отново. Без колебание бих ги препоръчала и на мои близки. И още нещо ..... възглавничките на Мирела вече намериха своето място и са част от уюта на новият ми дом.
Олга Тенчева Христова, гр. София
03.01.2016
Чувствах се спокойна с брокера Нина Гергинова, съдейства ми през всеки един етап от сделката. Винаги беше на разположение и отговори на всеки един мой въпрос с нужната вещина. Личеше, че е компетентна и владее в детайли професията си. Ако имам нужда отново ще се обърна към"Мирела". Всички в офиса бяха отзивчиви и любезни.