Бистра Димитрова

Менеджер по продажам, Офис София Центр

5.0
17 отзывы
Телефон: +359883940041
Адрес: Болгария, г. София, 1463, бул. "Патриарх Евтимий", № 96
Профессиональные качества:
  • Риэлтор ТОП 10
  • Реэлтор с высокой эффективностью продаж 2023 г.
  • Свыше 10 лет опытом в сфере недвижимости
  • Специализированный по продаже квартир
  • Консультант по жилищному кредитованию

Бистра Димитрова - менеджер по продажам в Офисе София Центр агентства недвижимости МИРЕЛА в г. София.

Родилась в с. Бреница. Закончила Университет архитектуры, строительства и геодезии по специальности "Водоснабжение и канализация - сети и сооружения".
Имеет 9-ти летний опыт в поддержке и проектировании водопроводных и канализационных сооружений в Софийском округе.
Работает в сфере недвижимости с 1995 года.

Бистра начала работу в МИРЕЛА в мае 2000 года. Организовывает сделки купли-продажи и аренды жилой и торговой недвижимости. В основном работает с недвижимостью в кв. Лозенец и центральной части г. София.

Как многолетний работник агентства и благодаря исключительному профессионализму и опыту, Бистра доказала, что она является истинным риэлтором, который может помочь каждому клиенту принять самое подходящее решение.

Ее девиз: "Для меня самым большим признанием в работе являются довольные клиенты".

Просмотреть все предложения риэлтора Бистра Димитрова: Продажа Аренда Покупка

Местоположение офиса

Контактная форма

Ивета Гешева, София
02.01.2024
Агента Бистра Димитрова и мениджъра Красимира Димитрова бяха много любезни, отзивчиви, експедитивни и защитаваха моите интереси при реализацията на сделката!
Момчил Даскалов, София
05.07.2023
Сключих сделка през Бистра. Бърза реакция, изключителна коректност, точност при огледите, спазване на уговорките, дипломатичност при преговорите На разположение във всеки един момент за оглед и съдействие. Чудесно свършена работа. С мен се свърза и Станислав, също изключително внимателен, отзивчив, коректен - точен при огледите и с чудесно колегиалнно отношение към другия брокер.
Емил Проданов, София
03.01.2023
Бистра Димитрова е отличен брокер. Препоръчвам я без никакви колебания
Деница Петрова, София
05.09.2022
Комуникирала съм и с други брокери преди това, но Бистра Димитрова определено се откроява със специално и изключително внимателно отношение към клиента. В случай на нужда, определено ще използвам отново услугите й.
Пламен Петров, с.Герман
17.02.2022
Изключително доволен съм от обслужването на "Мирела" и в частност на агент Бистра Димитрова.
Зорница Манушева, София
29.09.2021
Моят агент-Бистра Димитрова-истински професионалист, много дипломатичен, коректен, отзивчив, деликатен човек, с голям опит, уверен брокер и експерт, на който се доверих напълно!!! Отново бих избрала Бистра като агент! Благодаря, Бистра!
Снежана Найденова, София
05.02.2021
От страна на фирмата "Мирела" ми бе предоставена услугата от брокерката Бистра Димитрова. Такова бе и моето предпочитание, тъй като тя посредничеше за продажбата и покупката на апартаменти на проф. Здравко Дунов. Неговата преценка се препокри с моята, защото срещнах отговорен професионалист, който напълно удовлетвори моите желания: вярно и същевременно атрактивно бе представен предложения от мен апартамент за продажба, направени бяха множество огледи, умело и с професионален усет бяха подбрани евентуалните бъдещи купувачи, отговорно и своевременно бяха събрани нужните документи за реализация на сделката. Без излишно и нереалистично водене на преговорите при коментирането на пазарната цена , спазване на етичните норми, както и едновременната обективна защита на интересите на двете страни, без съмнение спомогна за своевременното финализиране на сделката .Срещите в офиса на фирмата бяха делови , което ми даде основание да заключа, че партньоството с представителите на Вашата фирма е гаранция за коректност, спазване на всички законови изисквания, защита на интересите на клиентите, доверили се на вашите агенти. Оценката ми ,специално за Бистра Димитрова е отлична и вие от фирмата трябва да сте доволни от такива служители, които са лицето на вашата дейност.
Радо, София
10.09.2020
Изключително много ценя услугите на Бистра. С нейна помощ осъществих няколко сделки и планирам да работя с нея и в бъдеще.
Иванка Илиева, София
16.06.2020
Отлична комуникативност! Отлична компетентност на агента!
Бенчева, София
29.07.2019
Бистра е коректен професионалист.
Мариана Атанасова, София
24.04.2019
Не за първи път ползваме услугите на Бистра Димитрова и както винаги тя показа професионализъм, коректност и отзивчивост. Благодаря!
Иван Шопов, Ихтиман
13.12.2018
Бистра Димитрова е чудесен брокер. Положи максимални усилия за да се осъществят сделките с имоти който си бях харесал. Такъв брокер като Бистра си го пазете защото са на изчезване. Благодаря ти Бистра за добре свършената работа.
Мариана Атанасова, гр. Бургас
01.08.2018
Благодарна съм на Бистра Димитрова, с която работя не за първи път. Винаги изчерпателна и отзивчива, проявява висок професионализъм.
Kристина Боева, гр. София
20.06.2018
Професионализъм и отзивчивост. Ще препоръчам агента си и агенцията със сигурност.
Мариана Атанасова, гр. София
31.08.2017
Работя за втори път с г-жа Бистра Димитрова и отново съм изключително доволна от нея и "Мирела" като цяло. При необходимост отново бих се доверила на тях.
Ива Инковова, гр. София (живее в Прага)
21.09.2015
Запознах се с г-жа Бистра Димитрова, когато посетих за първи път офиса на МИРЕЛА на бул. "Патриарх Евтимий" в гр. София. Опитна, любезна и мила, но всичко в определените граници на нашата комуникация. Важно за мен беше спокойствието й като стил на работа и ненатрапчивото й поведение. Благодаря Бистра!
Мариана Апостолова Атанасова, гр. Бургас
04.12.2014
„Работих с г-жа Бистра Димитрова и съм изключително доволна от съдействието, което ни оказа при закупуването на имот в гр. София. Пожелавам ѝ успехи и да е все така търпелива и внимателна с клиентите. С риск да прозвучи смешно, но една от причините да избера МИРЕЛА, въпреки че няколко фирми предлагаха имота, който ме интересуваше, е, че имам позната, която се казва Мирела и е много позитивен и ведър човек. Реших, че с този избор, базиран на съвпадението в имената, ще имам късмет.”